Çayıralan Belediyesi

Tunceli Belediyesi'ne Ziyaret

Geri

Tunceli Belediyesi'ne Ziyaret

30 Mart 2022

     Belediyemizin kuruluşu olan Çekaş - Çayıralan Emekçi Kadınlar Şirketi ve Çekoop - Çayıralan Emekçi Kadınlar Kooperatifi'ni tanıtmak, doğal ürünlerimizin ülkemizin dört bir yanına ulaşmasını sağlamak için bir takım ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanımız Ömer CODAR'ın ilk durağı Tunceli Belediyesi oldu.

     Tunceli Belediyesi'nde Belediye Başkanı Fatih Mehmet MAÇOĞLU ile bir araya gelen Belediye Başkanımız doğal ürünlerimiz ve üretim alanlarımız hakkında bilgiler vererek Tunceli Belediyesi'nin kurmuş olduğu Ovacık Doğal Kooperatifi hakkında da bilgiler aldı.

     Ziyaretimizin amacı '' Ovacık Doğal Kooperatifi ile Çekoop - Çayıralan Emekçi Kadınlar Kooperafiti arasında işbirliği yapmak, fikir alışverişinde bulunmaktı '' diyen Başkanımız Ömer CODAR '' kooperatiflerimizin işbirliği içersinde olacağına mutabık kaldık '' diyerek Ovacık Doğal Kooperatifi ile işbirliği içerisinde olacağını belirtti.

     Doğal üretimin önemine vurgu yapılan konuşmada Başkan MAÇOĞLU '' Türkiye’nin birçok bölgesinde doğal üretimin yapıldığı topraklar hala mevcut. Bizler de bu toprakları doğru işleyerek üretim kardeşliğini kooperatifler üzerinden kurma çabasındayız. Yaşadığımız toprakları doğru işler, doğal üretimi güçlendirirsek geleceğe doğru yerden yatırım yapmış oluruz '' dedi.