İLÇEMİZİN İMAR 18 PROBLEMLERİNİ KÖKTEN ÇÖZÜYORUZ.

İLÇEMİZİN İMAR 18 PROBLEMLERİNİ KÖKTEN ÇÖZÜYORUZ.

7 Temmuz 2023

Yıllardır ilçemizde mahkeme kararı ile iptal edilen 18 uygulamalarından dolayı ham kadastro parseli olan bazı alanlarda imar 18 uygulamaları ertelenmekte idi. Belediyemizce 2024 yılı içerisinde tapular teslim edilecek şekilde 100 hektarlık alandan oluşan toplam 11 kısmın imar 18 (parselasyon) işlemleri tamamlanacaktır. Yapılacak çalışmalar ile birlikte ilçemiz imar planı sınırları içerisinde olan arsaların tamamına yakını inşaat yapmaya elverişli hale gelecek ve altyapı hizmetlerinden (doğalgaz, elektrik, su, kanalizasyon vb.) faydalanabilecektir. İmar 18 uygulaması yapılacak olan bölgeler haritada işaretlenmiş olup bu doğrultuda gerekli işlemler başlatılmıştır. Süreç ile ilgili gelişmeler sosyal medyadan ve web sitemizden şeffaf bir şekilde duyurulacaktır.

Uygulama Yapılacak Olan Alanlar