Hekimhan Belediyesi'ne Ziyaret

Hekimhan Belediyesi'ne Ziyaret

30 Mart 2022

Çekaş - Çayıralan Emekçi Kadınlar Şirketi ile Çekoop - Çayıralan Emekçi Kadınlar Kooperati'nin tanıtımları kapsamında Hekimhan Belediyesi'ni ziyaret ettik.

Tunceli ve Arguvan Belediyesi'ni ziyaretlerimiz sonrasında üçüncü durağımız olan Hekimhan Belediyesi'nde Hekimhan Belediye Başkanı Turan KARADAĞ ile bir araya gelen Belediye Başkanımız Ömer CODAR, Hekimhan Belediyesi'nde Çekaş ve Çekoop hakkında Hekimhan Belediye Başkanı KARADAĞ'a bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Turan KARADAĞ'a Çekoop - Çayıralan Emekçi Kadınlar Kooperatifi hakkında bilgiler vererek üretim alanlarımız ve doğal ürünlerimizden bahsetti. '' Üretimin ilk aşamasından son aşamasına kadar her şeyimiz organiktir. Hiçbir katkı malzemesi kullanılmadan üretilen ürünlerimiz kendi topraklarımızda yetişip tüketiciye ulaşıyor '' dedi.