Arguvan Belediyesi'ne Ziyaret

Arguvan Belediyesi'ne Ziyaret

30 Mart 2022

Çekaş - Çayıralan Emekçi Kadınlar Şirketi ile Çekoop - Çayıralan Emekçi Kadınlar Kooperati'nin tanıtımları kapsamında Arguvan Belediyesi'ni ziyaret ettik.

Tunceli Belediyesi ziyareti sonrasında ikinci durağımız olan Arguvan Belediyesi'nde Belediye Başkanı Mehmet KIZILDAŞ ile bir araya gelen Belediye Başkanımız Ömer CODAR, Arguvan Belediyesi kuruluşu olan Arguvan Doğal Kooperatifi hakkında bilgiler aldı.

Arguvan Belediyesi'nin kuruluşu olan Arguvan Doğal Kooperatifi'nin üretim tesisleri olan Santepe Plastik Kimya A.Ş Temizlik Ürünleri Üretim Tesisi ve Arguvan Doğal Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Üretim Tesisi ile Turnam İlgezdi Kültür Kompleksi'ni ziyaret eden Belediye Başkanımız CODAR fikir alışverişlerinde bulundu.

Ülkemizde böyle kooperatiflerin her daim bulunması gerektiğine değinen Başkanımız Ömer CODAR '' Üretilen doğal ürünlerimiz ile birlikte kuracağımız üretim kardeşliğimiz geleceğimize yatırımdır '' dedi.