CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU İLÇEMİZDE

Çayıralan Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Bal ve kültür festivaline katılımından dolayı ,Genel Başkanımız Sn :Kemal KILIÇDAROĞLU
, meclis başkan vekilimiz Sayın Levent Gök’e, Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Yıldırım KAYA, Sayın Seyit TORUN’a, İstanbul Milletvekilimiz Sayın Erdoğan TOPRAK’a, Yozgat Milletvekilimiz Sayın Ali KEVEN’e, Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Faruk SARIASLAN’a, Kayseri Milletvekilimiz Sayın Çetin ARIK’a, CHP Yozgat il Başkanımız Sn: Abdullah YAŞAR’a,Kayseri İl Başkanımız Sayın Ümit ÖZER’e, tüm ilçe başkanlarımıza, Yerköy Belediye Başkanı Sayın Ferhat YILMAZ’a, Bahadın Belediye başkanı Sn: Yurtseven BOZDEMİR ‘e,Uzunlu Belediye Başkanı Sn : Okan İLBAŞI’ya,İyi Parti Yozgat İl Başkanı Sayın Seyfi BAYRAK’a, İyi Parti Yerköy İlçe Başkanı Sayın Davut YORULMAZ’a ve katılan ilçe başkanlarımıza, tüm il genel meclis üyelerimize, il yönetim kurulu Üyesi arkadaşlarımıza,, Kadın Kolları Başkanlarımıza, ilçemiz dışından katılım sağlayan tüm yurttaşlarımıza,İlçe Başkanımız Sayın Mutlu ÜSTÜN ve Bu organizasyonda büyük emek sarfeden Belediye yazı işleri müdür vekilimiz Tuncay TOKSÖZ ile Emeğini esirgemeden olağanüstü gayret sarfeden BELEDİYE EMEKÇİLERİMİZE ve organizasyon Sorumlusu Gazi kardeşim ve ekip arkadaşları, sunucumuz değerli sanatçımız Faruk AĞAR ve asistanı hanımefendi ye , gurup Abdal üyeleri ,sevgili kardeşim değerli sanatçımız Mustafa TATLITÜRK ve saygıdeğer eşi hanımefendi ye, saygıdeğer sanatçımız Oğuz AKSAÇ ile gurur kaynağımız dünyaca ünlü tango üstadı sevgili kardeşim metin YAZIR ve asistanlarına, ayrıca ve özellikle çok kıymetli Çayıralan halkına teşekkürlerimi sunuyorum.
2020 yılı 12. Çayıralan Belediyesi Bal ve Kültür Festivalini daha da iyi bir şekilde organize etmek temennisiyle ...
Ömer CODAR
Çayıralan Belediye Başkanı