Çayıralan Belediyesi İş Makinesi Filosuna bir kepçe daha ekledi

Çayıralan Belediyesi 2015 yılında aldığı kepçenin yanında bir kepçede şimdi alarak vatandaşın hizmetine sundu.  Hafta içinde kepçeyi teslim alan Belediye Başkanı Yasin Şahiner, beraberinde Ak Parti Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte kepçenin anahtarını operatöre teslim edip ilçeye hayırlı hizmetler yapması temennisinde bulundu.
       “Göreve geldiğim günden bu yana en büyük hedefim iş makineleri hususunda belediyenin eksikliklerini tamamlamaktı” şeklinde gazetemize  açıklamada bulunan Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner; “2014 yılında Çayıralan Belediye Başkanı olarak vatandaşlarımız bizi bu makama layık gördüler. O günden bu yana birçok hizmetler yaptık. Bu hizmetleri yaparken ise iş makineleri bizim elimiz ayağımız.  2015 yılında bir adet kazıyıcı yükleyici kepçe almıştık. Ancak hizmetlerimize cevap veremeyince bir yenisini daha almayı uygun görüp,  İller Bankası aracılığı ile yeni bir kepçe alarak hizmete sunduk” dedi.

Bakan Bozdağ'ın destekleri ile  bu güne kadar bir çok hibe araç aldıklarını ifade eden Şahiner; “Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 1 adet Çöp Toplama Aracı ve 1 adet Arazös aldık. Bunların yanında Ankara Büyükşehir Belediyesinden 1 adet İtfaiye, Keçiören Belediyesinden 1 adet Cenaze Nakil Aracı, Sağlık Bakanlığından ise 1 adet ambulans alınıp, panelvan minibüse çevrilmiştir. Belediye bütçesinden ise 1 adet otomobil alınıp hizmet aracı olarak kullanılmaktadır. İller Bankasından borçlanmak suretiyle ise iki adet kepçe alınmış olup, belediye olarak birkaç araç eksiğimiz daha var. Onları da ilerleyen zamanlarda tamamlayacağız. Bu sayede kendi işini kendi görebilen bir belediye olmak için çalışıyoruz. Her şey Çayıralan Halkı için” dedi.